16. Jun 2018 | 09:00 / Jelašnička klisura

Četvrta međunarodna avanturistička trail trka sa preprekama
"The Maze UP!"
u organizaciji Tribe Trails

Informacije

Lokacija trke

Start trke, smeštaj, prevoz..

Više informacija

Pravila trke

Opšte informacije o trci i pravila.

Više informacija

Dodatne aktivnosti

Prateće aktivnosti i radionice

Više informacija

Video iz 2017. godine..

Zasto Tribe Trails i plemenske staze?

Trčanje je jedna od aktivnosti koja nas je sve ponovo okupila i navela da više vremena provodimo van grada, gde smo opterećeni vremenom i ograničeni urbanom sredinom, i samim tim se i pojavila želja za pokretanjem ovakvog jednog projekta.

Svima nam je poznato da se kontakt sa prirodom i ta potpuna sloboda kretanja ne može meriti sa afaltom i gradskom džunglom.

Svakog puta su novi uslovi, novi detalji, novi doživljaji, nova emocija. Trčanje je način života i ima moć da menja život na bolje.

Na ovakvim trkama ćemo slaviti život, kretanje, druženje i upoznavati nepregledne i čudesne krajolike naše zemlje, i time doprineti trkačkoj zajednici, a i šire, da se ljudi međusobno upoznaju i dele nesebično svoja iskustva, strasti i ljubav.

..i jos poneki..

Prijave se otvaraju
25. marta

Sponzori Trke

Prijatelji Trke

Run often. Run long. But never outrun your joy of running. – Julie Isphording

O nama

Mi smo tim dobrovoljaca sa preko 18 godina iskustva iz oblasti sporta. Aktivnosti kojima se bavimo uključuju: trčanje, planinsko trčanje, penjanje, alpinizam, slackline, planinarenjе, longboarding, skijanje, snowboarding, rope jumping...

Naša vizija i misija ogledaju se u promociji outdoor rekreacije i boravka u prirodi, kao i etičkog odnosa prema prirodi i njenim lepotama.